Jobs

Let's find the perfect job for you
Den Haag, The Netherlands
Fulltime employee
€ 50.000  -  € 70.000
Hospitality

Creating a home away from home is the goal and vision of our client! The hospitality industry is ripe for disruption. While many companies are wondering if they even have a future because of the pandemic, others are working hard to revolutionize the industry.

Read more about this job
Brussel, Belgium
Fulltime employee
€ 40.000  -  € 50.000
Hospitality

Voor kantoorlocaties in het hart van Brussel zoeken we voor een internationale aanbieder van flexibele werkplekken een commerciële locatiemanager. Dit bedrijf biedt diverse diensten op een inspirerende manier. Zij bieden mensen en bedrijven de mogelijkheid te werken waar, wanneer en hoe dit hen het beste uitkomt.

Read more about this job
Rotterdam, The Netherlands
Fulltime employee
€ 35.000  -  € 60.000
Hospitality

Voor kantoorlocaties in het hart van Amsterdam, Rotterdam en mogelijk Utrecht zoeken we voor een internationale aanbieder van flexibele werkplekken een commerciële Locatiemanager. Dit bedrijf biedt diverse diensten op een inspirerende manier. Zij bieden mensen en bedrijven de mogelijkheid te werken waar, wanneer en hoe dit hen het beste uitkomt. Vanuit huis, onderweg naar een klant in een van de vele zakelijke lounges, vergaderruimten of vanuit een voor bepaalde tijd gehuurde werkplek.


Read more about this job
Utrecht, The Netherlands
Fulltime employee
€ 40.000  -  € 60.000
Hospitality

Een restaurant is meer dan een plek om te eten. Het is een merk geworden. En elk merk heeft de juiste route nodig om succesvol te worden.

Read more about this job